Skip to main content

Erkeklerde Burun Estetiği Ameliyatı Hakkında Bilinmeyenler

Burun estetiği ameliyatı (rinoplasti) en çok tercih edilen estetik operasyonların başında gelmektedir. Burun estetiği sadece kadınlar tarafından değil, aynı zamanda erkekler tarafından da sıklıkla tercih edilmektedir. Günümüzde estetik operasyonlara karşı bakış açıları değişen erkekler, burun estetiği ameliyatı ile yeni bir görünüme kavuşuyorlar. Ancak bakıldığında erkeklerde rinoplasti ameliyatı hakkında hala bilinmeyenler olduğu görülüyor.

Rinoplasti, burnunuzdaki spor yaralanmalarını düzeltebilir. Kaza veya yaralanma yüzünden şekli değişmiş bir burun varsa, burnunuzu doğru orantılarla yeniden şekillendirmek mümkündür.

Erkekler genellikle yeni burunlarıyla alakalı övgü almak istemiyorlar. Bu nedenle burun estetiği yaptırmak isteyen erkekler dikkat çekmeyen doğal görünümlü bir burun isterler.

Erkek rinoplasti operasyonu kadın rinoplastisinden farklıdır. Evet, tüm burunlar aynı işleve sahiptir ve tüm burun yapıları hassas veya karmaşıktır, ister erkek ister kadın olsun. Ancak burada benzerlik sona eriyor.

Erkekler burun estetiği ameliyatı için karar vermeden önce mutlaka planı anlamalı. Ameliyattan neler beklemesi gerektiğini anlayan bir erkek rinoplasti ameliyatının ardından buna göre davranacaktır. Bu nedenle mutlaka tüm stratejilere ve olacak olanlara hakim olmalıdır.

Erkekler zaman kaybetmek istemezler, ancak doğru planlamayla en iyi sonuçları almak isterler. Bununla birlikte, erkekler zaman kaybetmek istemedikleri için yanlış kararlar verebilme özelliğine sahiptirler.

Rinoplastide Ne Beklemelisiniz?

Rinoplasti , eğer isterseniz burnunuzu daha büyük hale getirebilir. Bazı insanlar burunları burun estetiği yoluyla daha küçük yapabileceklerine inanırlar. Gerçekte, burnu büyütmek de mümkündür. Bunun için kulağınızdan veya kaburganızdan kıkırdak alınarak ameliyatta kullanabilir.

Birçok erkek, rinoplasti sonrasında özgüveninin arttığını ifade eder. Yeni bir görünüme kavuştuktan sonra ve burundaki tüm fonksiyonel sorunlar ortadan kalktığında kişinin kendini çok daha enerjik ve mutlu hissetmesi doğaldır.

Burun estetiği ameliyatının ardından erkekler sanılanın aksine dişil görünmezler.

Erkekler genellikle bir hafta içinde işe ya da okula geri dönerler. Şişme burun estetiği ameliyatının ardından olacak ve genellikle 1 yıla kadar bu durum azalarak devam edecektir.